Hvala vam!

na interesu za MBA programe vodeće poslovne škole u jugoistočnoj Europi!

Vaša poruka je zaprimljena.

Sada se opustite i pričekajte poruku/poziv od COTRUGLI tima!

Ako se odlučite za upis, želimo vam dobrodošlicu u najveću MBA alumni mrežu u ovom dijelu Europe!

Hvala vam!

Vaša poruka je zaprimljena.

Sada se opustite i pričekajte poruku/poziv od COTRUGLI tima!

Zašto COTRUGLI
Business School?

COTRUGLI Business School vodeća je poslovna škola u Jugoistočnoj Europi čiji su programi međunarodno akreditirani od strane vodećeg svjetskog autoriteta Association of MBAs, čiju akreditaciju posjeduje samo 2% poslovnih škola u svijetu. Osim akreditacije i izuzetno dragocjenog networkinga, primjenjivo znanje omogućuje polaznicima da sve poslovne izazove rješavaju uspješno.

Kvalitetu i prednosti MBA programa COTRUGLI Business School prepoznalo je više od 2600 polaznika iz cijele regije kao i 20 000 onih koji su se u COTRUGLIJU usavršavali kroz različite korporativne programe.

Iskustva naših polaznika

%

Čak 74,1% naših polaznika napredovalo je u karijeri

%

Njih 64,1% imalo je povećanje plaće

%

94,8% polaznika preporučilo bi COTRUGLI Business School

%

60,3% polaznika odabire MBA zbog unapređenja menadžerskih vještina

%

64,3% polaznika odabire MBA program radi umrežavanja

Često postavljana pitanja

Koji su preduvjeti za upis na MBA programe?

Relevantno radno iskustvo važan je faktor pri upisnom procesu kao i uspjehu na samom MBA programu. Tipičan polaznik Tech MBA programa ima minimalno 3 godine radnog iskustva. Za prijavu na Executive MBA program, koji je namijenjen srednjim i top menadžerima, uvjet je minimalno 5 godina radnog iskustva. Najčešće je riječ o polaznicima sa značajnim menadžerskim odgovornostima. Najekskluzivniji program je Chief Executive MBA, namijenjen isključivo top managementu, predsjednicima i članovima Uprave s minimalno 8 godina iskustva. Svaki od programa zahtijeva i znanje engleskog jezika.

Kakav je profil polaznika u COTRUGLI Business School?

MBA polaznici posjeduju energiju i ambiciju koja ih izdvaja iz mase. Tipičan MBA polaznik je samoinicijativan i ambiciozan pojedinac kojem je izazov prihvatiti odgovornost, kao i timske zadatke. COTRUGLI polaznici dolaze iz čitave jugoistočne Europe . Što se tiče strukture polaznika u odnosu na pozicije, većina njih je na rukovodećim mjestima u većim ili manjim organizacijama, bilo kao voditelji, direktori poduzeća i odjela ili kao samostalni poduzetnici . Ostali su perspektivni pojedinci i stručnjaci s ambicijom da se u budućnosti ostvare u višem menadžmentu. Polaznici dolaze iz približno istog broja velikih i manjih organizacija, a presjek djelatnostima ukazuje na to da većina polaznika dolazi iz IT sektora, farmacije, telekomunikacija, te bankarskog sektora. Ostatak dolazi iz oglašivačke industrije, hotelijerstva i turizma i zdravstva te consultinga.

Kada počinju programi i koliko traje?

MBA program je koncipiran tako da predavanja traju 22 mjeseca, strukturirano kroz blokove i vikend module u raznim glavnim gradovima jugoistočne Europe. Executive MBA traje 22 mjeseca, a blokovi vikend modula odvijaju se u Zagrebu i Beogradu. Chief Executive MBA program je u potpunosti personaliziran program i traje do 3 godine u Zagrebu, Beogradu ili SEE regiji, ovisno o preferencijama polaznika. Kurikulum i nastavni plan prate preferencije, želje i poslovne potrebe polaznika te su savjetodavne usluge dostupne tijekom cijelog programa. Navedene strukture programa omogućuju potpunu kompatibilnost sa stalnim radnim odnosom.

Koliko iznose školarine za MBA programe i što je u to uključeno?

Cijena Tech MBA programa iznosi 18.000, Executive MBA programa iznosi €20.000, a visina Chief Executive MBA programa je 28.000, a uključuje pohađanje programa i nastavni materijal. Izražene cijene su bez PDV-a.

Zašto je važna akreditacija MBA programa za mene osobno?

Odabrati odgovarajuću i renomiranu poslovnu školu od ključnih je važnosti, s obzirom da menadžeri teže izvrsnosti i što boljoj konkurentnosti. Također, svi poslodavci zahtijevaju MBA diplomu od kandidata za top managerske pozicije. Koliko god da svaka zemlja ima svoj zakonodavni sustav koji uređuje priznatost MBA programa, kvalitetu COTRUGLI programa potvrđuje i akreditaciju Association of MBAs , čiju akreditaciju posjeduje samo 2% poslovnih škola u svijetu. Takvo priznanje polaznicima jamči prepoznatljivost i konkurentnost diplome, kvalitetu predavača, usklađenost edukacijskog procesa s brojem sati i obuhvatnošću predavanja, iskustvo i relevantnost polaznika te dodatne aktivnosti koje podržavaju umrežavanje polaznika te naposljetku i sam identitet poslovne škole koja organizira MBA programe.

Prije odluke o upisu, o čemu trebam razmisliti i preispitati se?

Osim osnovnih preduvjeta potrebnih za upis na željeni program, MBA polaznici dijele snažnu motivaciju, želju i odlučnost da tijekom 22 mjeseca daju maksimum na grupnim i individualnim zadacima gdje imaju priliku izaći iz vlastite poslovne comfort zone i ispitati vještine i znanja te ih usavršiti. Većina COTRUGLI Alumnija tvrdi da im je sam početak programa bio teži, zbog vlastitih strahova i nesigurnosti, no kako bi moduli prolazili, samopouzdanje bi im raslo te bi njihove snage i vještine dolazile do izražaja. Spremnost da se izdvoji dodatno vrijeme, energija i trud prvi je korak do MBA diplome.